Δημιουργικό γραφείο που δραστηριοποιείται στον τομέα της οπτικής επικοινωνίας, παρέχοντας συνολικές υπηρεσίες σχεδιασμού για εταιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Η ευρηματικότητα, η υψηλή αισθητική και η αποτελεσματικότητα του γραφείου μας έχει αναγνωριστεί από οργανισμούς, ιδρύματα και εταιρίες με τους οποίους διατηρούμε πολύχρονες συνεργασίες, όπως το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων/Υγροτόπων του Μουσείου Γουλανδρή, το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, το Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, την Tetragon, την Πειραματική Σκηνή της "Τέχνης" Θεσσαλονίκης κ.ά. 
-----------------------------------------------------------------
Μαριέττα Πανίδου: Σπούδασε αρχιτεκτονική στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές Graphic Design (Master of Fine Arts) στις Η.Π.Α. (1985-1988), όπου εργάστηκε ως free lancer για δύο χρόνια και συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις Design (1988-1990). Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. 
Mε την επιστροφή της στην Ελλάδα, το 1990, δημιούργησε την Colibri [Colibri Branding & Design] στην οποία συμμετείχε ως μέτοχος και art director έως το 2008. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην εταιρία απέσπασε πανελλήνιες διακρίσεις στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) που διοργανώνει το περιοδικό Design+ και υποστηρίζει η ICOGRADA (International Council of Graphic Design Association).
Παράλληλα, από το 1990 και μέχρι το 1994, οργάνωσε το τμήμα Γραφιστικής και Επικοινωνίας του North College στη Θεσσαλονίκη όπου και δίδαξε. Επίσης, δίδαξε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.
Έχει συμμετάσχει στις εκθέσεις Βλέπω / Μισός αιώνας έλληνες γραφίστες της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας  στο Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς στην Αθήνα και Thessaloniki Graphic Design 1980-2009 στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη.
Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Μέλος της Επιτροπής Πολιτιστικής Πολιτικής του Α.Π.Θ.